Η τελετή λήξης του έκτου έτους του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Αραδίππου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018 και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου Αραδίππου.

Εισηγητής της έκτης διάλεξης  θα είναι ο κος Niyazi Kizilyrek, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου και θέμα «Το κυπριακό ζήτημα: Προκλήσεις και προοπτικές». Στην τελετή λήξης του Πανεπιστημίου θα ακολουθήσει η απονομή των Πιστοποιητικών Παρακολούθησης του 6ου ΄Ετους  Διαλέξεων.

Με την ολοκλήρωση του έκτου έτους διαλέξεων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου, ο  Δήμος Αραδίππου υλοποιεί με επιτυχία τον στόχο του να δοθεί η ευκαιρία σε κάθε πολίτη να διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης του και τα ενδιαφέροντα του. Αυτό έχει επιτευχθεί με μια σειρά μορφωτικών μαθημάτων επί διαφόρων αντικειμένων από διαπρεπείς επιστήμονες στο χώρο τους οι οποίοι και πρόσφεραν  έγκυρες,  κατασταλαγμένες γνώσεις αλλά και προβληματισμούς στους συμμετέχοντες.

Συνδιοργανωτής των διαλέξεων του Δήμου Αραδίππου είναι το ΄Ιδρυμα Δημητράκη Κουμανταρή, ενώ Χορηγός  Επικοινωνίας το ΡΙΚ.

΄Εναρξη Εγγραφών στις 7.00 μ.μ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ