Η τελετή λήξης του έκτου έτους του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Αραδίππου πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 7 Μαρτίου 2018 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου Αραδίππου.

Εισηγητής της έκτης διάλεξης ήταν ο κος Niyazi Kizilyrek, Καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου ο οποίος και παρουσίασε με διεξοδικό τρόπο το θέμα  «Το κυπριακό ζήτημα: Προκλήσεις και προοπτικές». Μετά το πέρας της διάλεξης ακολούθησε η απονομή των Πιστοποιητικών Παρακολούθησης του 6ου ΄Ετους  Διαλέξεων. Σε χαιρετισμό που απηύθυνε η πρόεδρος της Επιτροπής Πολιτισμού κα Μαρία Πάτσαλου, ανέφερε ότι ο Δήμος Αραδίππου προγραμματίζει για την επόμενη  περίοδο νέες διαλέξεις με διακεκριμένους επιστήμονες του πνεύματος, αλλά και της τέχνης.

Με την ολοκλήρωση του έκτου έτους διαλέξεων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου, ο  Δήμος Αραδίππου υλοποίησε με επιτυχία τον στόχο του να δοθεί η ευκαιρία σε κάθε πολίτη να διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης του και τα ενδιαφέροντα του. Αυτό έχει επιτευχθεί με μια σειρά μορφωτικών μαθημάτων επί διαφόρων αντικειμένων από διαπρεπείς επιστήμονες στο χώρο τους οι οποίοι και πρόσφεραν  έγκυρες,  κατασταλαγμένες γνώσεις αλλά και προβληματισμούς στους συμμετέχοντες.

Συνδιοργανωτής των διαλέξεων του Δήμου Αραδίππου είναι το ΄Ιδρυμα Δημητράκη Κουμανταρή, ενώ Χορηγός  Επικοινωνίας το ΡΙΚ.

 

201803openuniversity1

 

201803openuniversity2

 

201803openuniversity3