Τη Δευτέρα 2 Ιουλίου 2018, ανοίγει επίσημα η αυλαία για τις Βραδιές Πολιτισμού 2018 του Δήμου Αραδίππου,  με τη  θεατρική παράσταση του Αντρέα Κουκίδη «Οι γαλίνες του Νικόλα», την οποία θα παρουσιάσει το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Δήμου Αραδίππου. Το ίδιο έργο το οποίο εντάσσεται στο Φεστιβάλ Θεάτρου του Δήμου, θα πραγματοποιήσει μια δεύτερη παράσταση,  την Τρίτη  3 Ιουλίου. 

Την επόμενη μέρα, Τετάρτη 4 Ιουλίου, το Θέατρο Σκάλα θα ανεβάσει τη θεατρική παράσταση του Μολιέρου «Ο ανύπαρκτος σύζυγος». Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν την Παρασκευή 6 Ιουλίου με τη μουσικοχορευτική εκδήλωση «΄Ασπρα καράβια τ΄ ονειρα μας» στην οποία συμμετέχουν η Παιδική Χορωδία του Δήμου Αραδίππου, η Παιδική Χορωδία της Πολιτιστικής Κίνησης Επιλογή Λεμεσού και οι Π.Ο. ΕΡΜΗΣ και ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου.   

Οι θεατρικές παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος», ενώ η μουσικοχορευτική εκδήλωση θα γίνει στο λαογραφικό μουσείο «Κώστας Καϊμακλιώτης».

Μέγας χορηγός των Εκδηλώσεων είναι ο ΟΠΑΠ Κύπρου και χορηγοί η Τράπεζα Κύπρου, η Alpha Bank και το Πανεπιστήμιο Uclan.΄Ολες οι εκδηλώσεις ξεκινούν  στις  8.30 μ.μ. και είναι δωρεάν για το κοινό.

Η είσοδος είναι δωρεάν για το κοινό.