Με μεγάλη επιτυχία έγινε η επίσημη έναρξη των Βραδιών Πολιτισμού 2018 του Δήμου Αραδίππου. Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από την πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού κα Μαρία Πάτσαλου και τον Δήμαρχο Αραδίππου κον Ευάγγελο Ευαγγελίδη. Ακολούθως,  τη βραδιά  χαιρέτισε ο κος Πέτρος Δημητρίου, Διευθυντής του Γραφείου του Προέδρου της Δημοκρατίας.    

Στη συνέχεια παρουσιάστηκε η θεατρική παράσταση του Αντρέα Κουκίδη «Οι γαλίνες του Νικόλα»,  σε σκηνοθεσία Μαρίας Γεωργία Κρασιά , από το Θεατρικό Εργαστήρι  Ενηλίκων του Δήμου  Αραδίππου. Το έργο καταχειροκροτήθηκε από  πλήθος  κόσμου στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος»  

Στο χαιρετισμό που απεύθυνε ο Δήμαρχος Αραδίππου, κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης, τόνισε ότι οι Βραδιές Πολιτισμού αποτελούν ένα θεσμό που χρόνο με τον χρόνο υπερβαίνει τα όρια της Αραδίππου, αλλά και της ευρύτερης περιοχής και ταυτόχρονα   εμπλουτίζει συνεχώς το περιεχόμενό του και πλαταίνει τις αναζητήσεις του.

Μέγας χορηγός των Εκδηλώσεων είναι ο ΟΠΑΠ Κύπρου και χορηγοί η Τράπεζα Κύπρου, η Alpha Bank και το Πανεπιστήμιο Uclan.΄Ολες οι εκδηλώσεις ξεκινούν  στις  8.30 μ.μ. και είναι δωρεάν για το κοινό.

 

20180703a

 

20180703b