Ο Δήμος Αραδίππου εκφράζει βαθύτατη θλίψη για την ανείπωτη τραγωδία που εκτυλίχθηκε στην Αττική. Εκφράζει επίσης τα ειλικρινή συλλυπητήρια του στις οικογένειες των θυμάτων της φονικής πυρκαγιάς και την αμέριστη συμπαράστασή του σε όσους εξακολουθούν να δίνουν μάχη για τη ζωή τους.

Ο Δήμαρχος Αραδίππου είχε επικοινωνία με αρμόδιους φορείς των πυρόπληκτων Δήμων και της Περιφέρειας Αττικής, στο πλαίσιο της επιθυμίας συνδρομής στην προσπάθεια για κάλυψη των άμεσων αναγκών που προέκυψαν στις πληγείσες περιοχές.  Είναι επίσης σε συνεννόηση με τον Επίτροπο Εθελοντισμού κ. Γιαννάκη Γιαννάκη, για συντονισμό των προσπαθειών.

Σε πρώτο στάδιο έχει αποφασισθεί η συγκέντρωση στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, ειδών πρώτης ανάγκης και συγκεκριμένα: Ξηρά τροφή, κονσέρβες, μπισκότα, φρυγανιές, κρουασάν συσκευασμένα, γάλα μακράς διαρκείας, μακαρόνια, ρύζι και πάνες για μωρά.

Ο Δήμος Αραδίππου θα επανέλθει με νέα ανακοίνωση, εάν ύστερα από συνεννόηση που θα έχει ο Δήμαρχος κ. Ευαγγελίδης με αρμόδιους φορείς των πυρόπληκτων Δήμων, την Παρασκευή 27 Ιουλίου 2018, προκύψουν ανάγκες περαιτέρω βοήθειας.

Ο Δήμος Αραδίππου επιθυμεί να εκφράσει τη μεγάλη του ικανοποίηση και τον θαυμασμό του για την άμεση κινητοποίηση και ευαισθητοποίηση των δημοτών μας, μπροστά στο δράμα που βιώνουν οι κάτοικοι των πληγεισών περιοχών.