Φέρεται εις γνώση όλων των Χριστιανών ότι και φέτος, 27 Αυγούστου, ημέρα Δευτέρα θα πανηγυρίσει με κάθε μεγαλοπρέπειαν ο περικαλλής ναός του Αγίου Φανουρίου στην Αραδίππου.

Την παραμονή, Κυριακή 26 Αυγούστου και ώρα 7μ.μ. θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και λιτάνευση της Αγίας Εικόνας του Αγίου Φανουρίου. Του εσπερινού θα προστεί ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Κιτίου κ.κ. Χρυσόστομος.

Την κυριώνυμο ημέρα, Δευτέρα, 27 Αυγούστου, στις 6:30π.μ., θα αρχίσει ο Όρθρος και η πανηγυρική Θεία Λειτουργία.

Το απόγευμα στις 6:30μμ θα ψαλεί ο Παρακλητικός κανόνας του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου.

Προτρέπονται όλοι οι φιλέορτοι χριστιανοί να προσέλθουν στην πανευφρόσυνη αυτή πανήγυρη του Αγίου Φανουρίου στην Αραδίππου και να τιμήσουν τη μνήμη του Μεγαλομάρτυρός μας.

Μαζί με τις εορτές οι Χριστιανοί να φέρουν και τις καθιερωμένες πίττες του Αγίου Φανουρίου τόσο στον εσπερινό όσο και στην παράκληση. Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου Αραδίππου

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Φανουρίου διοργανώνει αγορά σουβλακιών κατά την πανήγυρη του Αγίου Φανουρίου που θα γίνει την Κυριακή το εσπέρας, 26 Αυγούστου στην περίβολο της εκκλησίας. Την κυριώνυμο ημέρα, τη Δευτέρα 27 Αυγούστου, θα έχει αγορά γλυκισμάτων το πρωί και το απόγευμα αγορά σουβλακιών μετά τον Παρακλητικό Κανόνα. Τα έσοδα θα πάνε για ενίσχυση του ταμείου φιλανθρωπίας και του ταμείου αποπεράτωσης του Πνευματικού Κέντρου «Άγιος Φανούριος».

Εκ της Εκκλησιαστικής Επιτροπής