Ο Δήμος Αραδίππου σε συνεργασία με το Κίνημα Ενωμένων Κύπριων Κυνηγών διοργανώνει το Σαββατο 22 Ιουνίου 2019 μαζική σήμανση σκύλων με σκοπό την εφαρμογή του Περι Σκύλων Νομου .

Στην εκδήλωση, εγγεγραμμένος κτηνίατρος θα τοποθετεί μικροτσιπ στους σκύλους στην τιμή των 10 ευρώ ανά σκύλο. Απαραίτητα πρέπει να προσκομισθεί βιβλιάριο υγείας του σκύλου. Σε περίπτωση που δεν υπάρχει παρακαλώ όπως προμηθευτείτε καινούργιο, άμεσα από τον ιδιώτη κτηνίατρο σας.

Eυγενής χορηγία του Κινήματος, θα είναι η τοποθέτηση 30 μικροτσιπ σε αδέσποτους σκύλους των εγγεγραμμένων καταφυγίων του δήμου.

Η σήμανση των σκύλων θα γίνει από τις 7:30 π.μ. μέχρι τις 15:30 μ.μ. στον χώρο στάθμευσης πίσω από το Δημοτικό Μέγαρο. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 20 Ιουνίου 2019 στο τηλέφωνο 97829988 ή στα σχόλια στη σελίδα του Κινήματος Κυπρίων Κυνηγών στο facebook, κάτω από τη σχετική ανακοίνωση.

Για σκοπούς καταμέτρησης των μικροτσιπ και καλύτερη οργάνωση της εκδήλωσης, οι συμμετοχές θα λήξουν στις 20 Ιουνίου το απόγευμα.