Ο Δήμος Αραδίππου, στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνει για περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού COVID-19, καλεί τους πολίτες να περιορίσουν στον ελάχιστο δυνατό βαθμό και μόνο για επείγουσες περιπτώσεις, τις επισκέψεις στα γραφεία και στους άλλους χώρους του Δήμου.

Επίσης ενημερώνει ότι:

  • Οι συναντήσεις με εξωτερικούς συνεργάτες αναστέλλονται μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020.
  • Η τέλεση πολιτικών γάμων αναστέλλεται μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020.
  • Η παραλαβή οποιωνδήποτε αιτήσεων / αδειών, οι πληρωμές και γενικότερα η εξυπηρέτηση του κοινού, αναστέλλονται μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020.
  • Η λειτουργία της Δημοτικής Βιβλιοθήκης και του Πολιτιστικού Κέντρου - Μουσείου Παιχνιδιών, αναστέλλεται μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020.

Υπενθυμίζει επίσης ότι όλες οι εκδηλώσεις που ήταν προγραμματισμένες στο Δημοτικό Θέατρο Λυκείου «Τάσος Μητσόπουλος» και στο Δημοτικό Μέγαρο, έχουν αναβληθεί.

Στο προσωπικό του Δήμου έχουν δοθεί οδηγίες για αυστηρή εφαρμογή όλων των μέτρων ατομικής υγιεινής και κυρίως το πλύσιμο και απολύμανση των χεριών σε τακτά διαστήματα. Στην είσοδο του Δημαρχείου έχουν τοποθετηθεί συσκευασίες με απολυμαντικό χεριών το οποίο καλούνται να χρησιμοποιούν κατά την είσοδό τους στο κτήριο τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι επισκέπτες. Επίσης έχουν δοθεί συγκεκριμένες οδηγίες στα μέλη του προσωπικού στην περίπτωση που τα ίδια ή μέλη των οικογενειών τους παρουσιάσουν ύποπτα συμπτώματα ή που ταξίδεψαν ή προτίθενται να ταξιδέψουν στο εξωτερικό και κυρίως σε χώρες υψηλής διάδοσης του ιού.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, το κοινό μπορεί να καλεί στα τηλέφωνα 24811081 και 24811093, στην ιστοσελίδα του Δήμου www.aradippou.org.cy και στον λογαριασμό του Δήμου στο facebook https://www.facebook.com/Aradippou. Επιστολές και αιτήματα μπορούν να αποστέλλονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση municipality@aradippou.org.cy.