Ο Δήμος Αραδίππου ανακοινώνει ότι σε συνέχεια του χθεσινοβραδινού διαγγέλματος του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, προβαίνει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να διασφαλίσει πλήρη εφαρμογή των μέτρων αποτροπής της εξάπλωσης του κορωνοϊού Covid-19. 

Συγκεκριμένα, από τις 6:00 σήμερα το απόγευμα μέχρι και τις 13 Απριλίου 2020, θα παραμείνουν κλειστά όλα τα πάρκα, παιδότοποι, ανοικτοί χώροι άθλησης και δημόσιοι χώροι συναθροίσεων.  

Πέραν των πιο πάνω, ο Δήμος Αραδίππου αποφάσισε όπως συστήσει κινητή μονάδα επιτήρησης της εφαρμογής των μέτρων. Συγκεκριμένα λειτουργοί του Δήμου θα επιθεωρούν σε τακτά χρονικά διαστήματα τους πιο πάνω χώρους, ή και χώρους στους οποίους συνηθίζουν να συναθροίζονται νεαροί. Όπου εντοπίζονται παραβάσεις των οδηγιών θα λαμβάνονται τα δέοντα μέτρα προς συμμόρφωση.

Σε ισχύ παραμένουν και όλα τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν στις 13 Μαρτίου (αναβολή εκδηλώσεων, αναστολή πολιτικών γάμων κ.ά.).

Ο Δήμος Αραδίππου καλεί για μία ακόμη φορά όλους τους δημότες του να επιδείξουν τη μέγιστη δυνατή υπευθυνότητα και σύνεση, αποφεύγοντας οποιεσδήποτε άσκοπες μετακινήσεις. 

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, το κοινό μπορεί να καλεί στα τηλέφωνα 24811081 και 24811093, στην ιστοσελίδα του Δήμου www.aradippou.org.cy και στον λογαριασμό του Δήμου στο facebook https://www.facebook.com/Aradippou