Στο πλαίσιο του εξωραϊσμού των χώρων πρασίνου και της δημιουργίας παιδότοπων και σε συνάρτηση με τη νέα του πολιτική στρατηγική ασφάλειας και υγείας των παιδικών χαρών, ο Δήμος Αραδίππου έχει προκηρύξει Ανοικτό Διαγωνισμό για σύναψη σύμβασης κατασκευής νέου Δημοτικού Πάρκου (ΔΑ/ΤΥ/01/2021).  Το εν λόγω έργο το οποίο θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τον Δήμο μας και θα δώσει νέα πνοή στο αστικό τοπίο, θα εγκατασταθεί κοντά στη Λεωφόρο Ελλάδος, στη Βιομηχανική Ζώνη του Δήμου. Το υπολογιζόμενο κόστος του έργου ανέρχεται γύρω στα €495000 + ΦΠΑ για τα έργα υποδομής. Επιπρόσθετα, το πάρκο θα εξοπλισθεί με παιχνίδια τα οποία υπολογίζεται ότι θα στοιχίσουν περίπου €150000.    

Το έργο το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Ιουνίου 2021,  στόχο έχει την προσφορά μιας εναλλακτικής μορφής αναψυχής για όλη την οικογένεια σ΄ ένα φιλικό περιβάλλον. Παράλληλα, στο πάρκο θα τοποθετηθούν παιχνίδια για όλες τις ηλικίες παιδιών, αλλά και παιχνίδια για παιδιά με ειδικές ικανότητες τα οποία θα πληρούν τις σχετικές ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας. 

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τους σχετικούς όρους και οδηγίες από το διαδίκτυο στην ιστοσελίδα http://www.eprocurement.gov.cy.