Ο  Δήμος Αραδίππου σε συνεργασία με την Ιερά Μονή Μαχαιρά και το Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κύπρου διοργανώνει ημερίδα με τίτλο  «Η εκατόμβη της 9ης Ιουλίου 1821». Η ημερίδα η οποία διοργανώνεται με την ευκαιρία της διακοσιετηρίδας της εθνικής παλιγγενεσίας, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 και ώρα 9:30 π.μ. – 1:00 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο του Λυκείου Αραδίππου  «Τάσος Μητσόπουλος». Η ημερίδα θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά στον ιστότοπο https://www.pemptousia.tv.

Για φυσική συμμετοχή στην ημερίδα, παρακαλείσθε όπως απαντήσετε το αργότερο μέχρι τις 10 Ιουνίου 2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 24811037 από τις 8:00 π.μ. μέχρι τις 2:00 μ.μ. Λόγω των περιορισμένων θέσεων θα τηρηθεί απόλυτη σειρά προτεραιότητας. Πέρας προσέλευσης 9.15 π.μ.  

Για να δείτε το διαφημιστικό βίντεο της εκδήλωσης παρακαλώ πατήστε  τον σύνδεσμο  https://youtu.be/C1FbBKh_Q0A  και  https://machairas.cy/archbishop-kyprianos/ .

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

 

pemptousia