Θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε ότι το «Πιλοτικό Πρόγραμμα Περισυλλογής Οργανικών Αποβλήτων» (ZERO WASTE) έχει αισίως ολοκληρωθεί  και έχει στεφθεί, χάρη στη δική σας συμμετοχή, με επιτυχία. Η πολυσήμαντη βοήθειά σας προς το δήμο στάθηκε αρωγός στην επίτευξη των στόχων και στην αξιολόγηση των αποτελεσμάτων του προγράμματος που διοργάνωσε ο Δήμος μας.

Κατά τη διάρκεια του πιλοτικού προγράμματος, που διήρκεσε ένα χρόνο, μαζεύτηκαν 129 τόνοι οργανικών αποβλήτων οι οποίοι έτυχαν ξεχωριστής επεξεργασίας στο ΧΥΤΥ Κόσιης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο για να τιμήσει τη συμμετοχή σας αποφάσισε όπως χορηγήσει δωρεάν σε όποιον επιθυμεί   έναν κομποστοποιητή για να μπορεί να συνεχιστεί η διαχείριση των οργανικών αποβλήτων στο σπίτι. Όσοι ενδιαφέρονται για τον κομποστοποιητή παρακαλούμε όπως επικοινωνήσουν με το Τμήμα Υγειονομείου του Δήμου Αραδίππου (24811086, 24811087, 24524605). Επίσης, για την ορθή χρήση του κομποστοποιητή μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη συνεργάτιδα του δήμου, Μηχανικό Περιβάλλοντος κ. Βαρβάρα Κωνσταντίνου στο τηλέφωνο 99951146.

Σας πληροφορούμε ότι η  τελευταία συλλογή οργανικών αποβλήτων θα γίνει την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021.