Στο πνεύμα των Χριστουγεννιάτικων Ημερών η Αραδίππου γιορτάζει και αλλάζει ρυθμούς, διάθεση και χρώμα. Ο κύκλοςτων εορταστικών εκδηλώσεων ανοίγει επίσημα με την τελετή φωταγώγησης του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου. Η φωταγώγηση θα γίνει  στις  8   Δεκεμβρίου  στην Πλατεία Αποστόλου Λουκά από τον Δήμαρχο κ. Ευάγγελο Ευαγγελίδη  η ώρα 18.00 . Θα ακολουθήσουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια από παιδιά των εκπαιδευτηρίων και μουσικό πρόγραμμα από την Δημοτική Χορωδία Αραδίππου και την Φιλαρμονική της Αστυνομίας Κύπρου. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την προσφορά κρασιού στον κόσμο και με την εμφάνιση του ΄Αη Βασίλη ο οποίος  θα χαρίσει γλυκά στα παιδιά.

Το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου θα προβληθεί η παιδική κινηματογραφική ταινία  «ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΑΜΟΥΘ – Η ΕΠΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΓΕΤΩΝΩΝ 4», στο κινηματοθέατρο ΚΑΛΛΙΘΕΑ.  

Την Τετάρτη 26 Δεκεμβρίου η ώρα 10.00-13.00 στη Φάτνη του μικρού Χριστού (Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ΄89) τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάσουν με τον ξυλοπόδαρο, τον ταχυδακτυλουργό,  τους τάρανδους και τα ξωτικά . Η κυρά Αι – Βασίλαινα θα χαρίζει μπαλονοδημιουργίες και θα κάνει στα μικρά παιδιά προσωπογραφίες. Το χριστουγεννιάτικο τρενάκι θα μας περιμένει όλους για βόλτες σε κεντρικούς δρόμους, ενώ ο ΄Αη Βασίλης θα χαρίζει δώρα, ζαχαρωτά ,ποπ κορν και μαλλί της γριάς. Οι μικροί  μας δημότες θα μπορούν να διασκεδάσουν στο ζαχαρόσπιτο και να θαυμάσουν τη γυναίκα του ΄Αη Βασίλη να ετοιμάζει κουλουράκια.   Η ίδια εκδήλωση με το τρενάκι θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί η ώρα 14.00 – 17.00 στην περιοχή  Κρασά (Καμάρες) στην συμβολή των οδών Καλύμνου & Μιχαήλ Ζένιου.

Την Παρασκευή 28  Δεκεμβρίου ο Άης Βασίλης πηγαίνει με ελικόπτερο στο Πάρκο Ψυχικής Υγείας (Περιοχή ΄Εξω Γη- Καμάρες) και χαρίζει δώρα στα παιδιά.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με την εκδήλωση «ΜΑΓΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ» και τον ΄Αη Βασίλη να χαρίζει δώρα στα παιδιά με την άμαξα του,  την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012,στην Περιοχή Βεργίνα.Οι εορταστικές εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν την Δευτέρα 31 Δεκεμβρίου 2012 σε κεντρικές λεωφόρους της Αραδίππουμε τον ΄Αη Βασίλη που με την άμαξα του θα  χαρίσει δώρα και πολλά χαμόγελα στους  μικρούς μας δημότες.

Στόχος του Δήμου Αραδίππου είναι να μαγέψει τα παιδιά και να  ξαναδώσει στους ενήλικες το βλέμμα της παιδικής ξεγνοιασιάς. ΄Ολες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ 1, 2

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ