Ο Δήμος Αραδίππου στο πλαίσιο της προσπάθειας του για ενίσχυση  των φτωχών και άπορων δημοτών του, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου,  την Κυριακή 7 Απριλίου 2013  και ώρα 5.30 μ.μ. ,  στην αίθουσα δεξιώσεων ΑΣΤΕΡΙΑ στην Αραδίππου.

Εισηγητής της εκδήλωσης θα είναι ο Ηγούμενος Αρχιμανδρίτης Γεννάδιος, ο οποίος και θα μιλήσει για την  πνευματική έννοια της κρίσης. Αντί για εισιτήριο εισόδου, στην εκδήλωση, θα παραλαμβάνονται τρόφιμα τα οποία και θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αραδίππου, ενώ θα γίνονται δεκτές και εισφορές.

Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης είναι η Επιτροπή Ευημερίας του Δήμου Αραδίππου, ο  Σύνδεσμος Ψυχικής Στήριξης Αραδίππου, η Φιλόπτωχος Αδελφότητα Αραδίππου, οι  Π.Ο. ΕΡΜΗΣ και  ΟΜΟΝΟΙΑ Αραδίππου, οι  Τοπική Επιτροπή Πολυτέκνων, η Ε.ΚΥ.ΣΥ Αραδίππου η  ΠΕ.ΣΥ.Σ. Αραδίππου και η  Π.Ο.Π.Ο.   

Με την πραγματοποίηση της εκδήλωσης ο Δήμος Αραδίππου στοχεύει στην συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου και στην ενίσχυση των αναξιοπαθούντων δημοτών του.        

 

Φυλλάδιο