Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η  εκδήλωση στήριξης του Κοινωνικού Παντοπωλείου που διοργάνωσε ο  Δήμος Αραδίππου, την Κυριακή 7 Απριλίου 2013, στην αίθουσα δεξιώσεων ΑΣΤΕΡΙΑ στην Αραδίππου.

Εισηγητής της εκδήλωσης ήταν  ο Ηγούμενος Αρχιμανδρίτης Γεννάδιος, ο οποίος και ανέπτυξε το θέμα της  πνευματικής έννοιας της κρίσης.

Αντί για εισιτήριο εισόδου, στην εκδήλωση,  παραλαμβάνονταν  τρόφιμα τα οποία και θα δοθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Αραδίππου, ενώ παράλληλα γίνονταν  δεκτές και εισφορές.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο  Δήμαρχος κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης, τόνισε ότι  ο Δήμος Αραδίππου στοχεύει στη συνέχιση της ομαλής λειτουργίας του Δημοτικού Κοινωνικού Παντοπωλείου ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την κοινωνική συνοχή σ΄ ένα Δήμο που η κοινωνία του έχει να επιδείξει πλούσια δράση και εθελοντισμό .        

Η εκδήλωση προσέλκυσε πλήθος κόσμου που  έσπευσε να ανταποκριθεί έμπρακτα στο κάλεσμα κοινωνικής αλληλεγγύης και συγκεντρώθηκαν αρκετά τρόφιμα και  προϊόντα τα οποία να αναμένεται να καλύψουν πρωτογενείς ανάγκες απόρων οικογενειών  του Δήμου.

ΟΜΙΛΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ