Η Αραδίππου ετοιμάζεται να ζήσει μια από τις κορυφαίες στιγμές των  φετινών πολιτιστικών της δρώμενων. Με την ευκαιρία της πανήγυρης του πολιούχου Αγίου της πόλης,Αποστόλου Λουκά , ο Δήμος Αραδίππου θα πραγματοποιήσει διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις. Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει την Πέμπτη, 17 Οκτωβρίου και ώρα 8.30 μ.μ.  στην πλατεία Αποστόλου Λουκά, με επίσημο ομιλητή τον Υπουργό Συγκοινωνιών και ΄Εργων, κ. Τάσο Μητσόπουλο. Η εκδήλωση η οποία θα είναι λαογραφικού χαρακτήρα θα περιλαμβάνει  παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια, τσιατιστά και μουσικό παραδοσιακό πρόγραμμα με το μουσικό σχήμα του Χρίστου Σίκκη.   

Την Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί  το καλλιτεχνικό μέρος των εκδηλώσεων στην πλατεία Αποστόλου Λουκά, με τραγούδια , απαγγελίες και χορούς από διάφορα σχήματα του Δήμου.

Οι εκδηλώσεις συνεχίζονται στην πλατεία, το Σάββατο 19 Οκτωβρίου και ώρα 7.30 μ.μ. με την θεατρική παράσταση «Οι όρνιθες του Αριστοφάνη», την οποία θα παρουσιάσει το Θεατρικό Εργαστήρι Λειβαδιών.  

Οι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 20 Οκτωβρίου με μια διπλή προβολή (ώρα 11.00 π.μ. και 2.00 μ.μ.) της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Οι Κρουντς», στο κινηματοθέατρο ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Τις εκδηλώσεις  στηρίζουν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό για όλες τις εκδηλώσεις.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ