Το Alexander College/ University of the West of England σας προσκαλεί στο σεμινάριο της Οικονομολόγου και Οικονομικής Αναλύτριας Fiona Mullen, στις 9 Δεκεμβρίου 2013, ημέρα Δευτέρα και ώρα 5:00 μ.μ. στο Θέατρο του Κολεγίου, με γενικότερο θέμα την Οικονομική Κρίση στην Κύπρο. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου πρόκειται να συζητηθεί το ερώτημα:

«Who was responsible for the crisis?»

Η FionaMullen, η οποία εξειδικεύεται εδώ και αρκετές δεκαετίες σε θέματα οικονομικών αναλύσεων, πρόκειται να συζητήσει το θέμα της κυπριακής οικονομικής κρίσης διεξοδικά, λαμβάνοντας παράλληλα και τον παλμό του ακροατηρίου. Η πέραν των 20 χρόνων εμπειρία της σε διαλέξεις και σεμινάρια την καθιστά την πλέον κατάλληλη να πραγματευτεί ένα τόσο σοβαρό θέμα που είναι ενδιαφέρον να αναλύεται ιδωμένο τόσο θεωρητικά, όσο και πρακτικά.

Η FionaMullen, είναι διευθύντρια της εταιρείας Sapienta Economics και ασχολείται με οικονομικές αναλύσεις και έρευνα, έχοντας ένα ευρύ φάσμα πελατών όχι μόνο σε τοπικό επίπεδο, αλλά και διεθνώς. Στο παρελθόν διετέλεσε σύμβουλος των Ηνωμένων Εθνών και αξιότιμο μέλος του Πολιτικού Γραφείου, ενώ το βιογραφικό της συμπληρώνει επίσης και η συνεργασία της με τον Αλεξάντερ Ντάουνερ, ως οικονομικής αξιωματούχου όσον αφορά τις κυπριακές διαπραγματεύσεις.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.