Με μια ολοκληρωμένη πολιτιστική πρόταση που συμβαδίζει με τις απαιτήσεις του κοινού, ο Δήμος Αραδίππου υποδέχεται το φετινό καλοκαίρι,  διοργανώνοντας για ακόμη μια φορά τις  Βραδιές Πολιτισμού.

Η  έναρξη  των   εκδηλώσεων   θα   γίνει  την 1η Ιουλίου  2014  με την θεατρική παράσταση «Τα μαγικά μαξιλάρια», την οποία  θα παρουσιάσει το Παιδικό Θεατρικό Εργαστήρι του  Δήμου Αραδίππου, εγκαινιάζοντας το Φεστιβάλ Θεάτρου.

Στις 8 Ιουλίου το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Δήμου Αραδίππου θα παρουσιάσει την θεατρική παράσταση «Τάσος Γκόλφω   forever», ενώ στις 11Ιουλίου το Θέατρο Σκιών του Χαραλάμπου Χαραλάμπους θα παρουσιάσει την παράσταση «OΚαραγκιόζηςγιατρός».  Οι εκδηλώσεις  θα συνεχιστούν με το θεατρικό έργο «Ο πετεινός της Αννέτας», το οποίο  θα παρουσιάσει το Θέατρο Σκάλα στις 14 Ιουλίου.

Στις 16 Ιουλίου το κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει μια προβολή βουβού κινηματογράφου με την κωμωδία του Τσάρλι Τσάπλιν «Μοντέρνοι Καιροί », ενώ στις 21 Ιουλίου θα προβληθεί η οικογενειακή κινηματογραφική ταινία «Ο ζωολογικός μας κήπος», με τους Μάτ Ντέιμον και Σκάρλετ Γιόχανσον.

Το Φεστιβάλ Θεάτρου συνεχίζεται στις 22 Ιουλίου με το έργο  «Ο Βιολιστής στη στέγη» από το Σατιρικό Θέατρο ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ενώ οι τίτλοι τέλους  για τις Βραδιές Πολιτισμού  2014  θα πέσουν στις 24 Ιουλίου με την κωμωδία «Τέλος στα ψέματα», από τον Θεατρικό ΄Ομιλο Κοντεατών και Φίλων ΤΕΡΨΙΣ. 

Οι θεατρικές παραστάσεις και το θέατρο σκιών θα πραγματοποιηθούν στο λαογραφικό μουσείο «Κώστας Καϊμακλιώτης», ενώ οι κινηματογραφικές προβολές στο Κινηματοθεάτρο ΚΑΛΛΙΘΕΑ.  

Μέγα Χορηγός των Εκδηλώσεων είναι οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, Xορηγός ο ΟΠΑΠ Κύπρου, και Χορηγός Επικοινωνίας  το TITLOI.COM. Τις Βραδιές Πολιτισμού στηρίζουν επίσης η Τράπεζα Κύπρου, η Alpha Bank και το Πανεπιστήμιο UCLAN CYPRUS.

 

΄Ολε οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ