Φέρεται εις γνώση όλων των Χριστιανών ότι και φέτος, 27 Αυγούστου, ημέρα Τετάρτη θα πανηγυρίσει με κάθε μεγαλοπρέπειαν ο περικαλλής ναός του Αγίου Φανουρίου στην Αραδίππου.

Την παραμονή, Τρίτη 26 Αυγούστου και ώρα 7μμ θα τελεστεί ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός με αρτοκλασία και λιτάνευση της Αγίας Εικόνας του Αγίου Φανουρίου. Του εσπερινού θα προστεί ο Πανιερότατος Μητροπολίτης Ταμασού και Ορεινής κ.κ. Ησαΐας.

Την κυριώνυμον ημέρα, Τετάρτη 27 Αυγούστου και ώρα 6.30πμ θα τελεστεί ο Όρθρος και αρχιερατική πανηγυρική Θεία Λειτουργία της εορτής του Αγίου Φανουρίου προεξάρχοντος του Πανιεροτάτου Μητροπολίτη Ταμασού και Ορεινής κ.κ. Ησαΐα.

Το απόγευμα στις 6.30μμ θα ψαλεί ο Παρακλητικός κανόνας του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Φανουρίου.

Προτρέπονται όλοι οι φιλέορτοι χριστιανοί να προσέλθουν στην πανευφρόσυνη αυτή πανήγυρη του Αγίου Φανουρίου στην Αραδίππου και να τιμήσουν τη μνήμη του Μεγαλομάρτυρός μας.

Μαζί με τις εορτές οι Χριστιανοί να φέρουν και τις καθιερωμένες πίττες του Αγίου Φανουρίου τόσο στον εσπερινό όσο και στην παράκληση.

Πανήγυρις Ιερού Ναού Αγίου Φανουρίου

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Φανουρίου διοργανώνει αγορά σουβλακιών κατά την πανήγυρη του Αγίου Φανουρίου που θα γίνει την Τρίτη το εσπέρας, 26 Αυγούστου στην περίβολο της εκκλησίας. Την κυριώνυμο ημέρα, την Τετάρτη 27 Αυγούστου, θα έχει αγορά λουκουμάδων το πρωί και το απόγευμα μετά τον Παρακλητικό Κανόνα. Τα έσοδα θα πάνε τόσο για ενίσχυση του ταμείου φιλανθρωπίας όσο και του ταμείου ανέγερσης του Πνευματικού Κέντρου Άγιος Φανούριος.

Εκ της Επιτροπής