Με αφορμή την Εβδομάδα Κινητικότητας που για το 2014 έχει καθοριστεί στις 16-22 Σεπτεμβρίου, το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Κύπρο και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Κύπρο διοργανώνουν onlineδιαγωνισμό (στην ελληνική και στην αγγλική γλώσσα) με στόχο τη συγκέντρωση εισηγήσεων από τους πολίτες όσον αφορά τη βελτίωση της υποδομής Δήμων σε σχέση με ζητήματα κινητικότητας.

Ο διαγωνισμός θα τρέξει μέσω των ιστοσελίδων μας και στο facebook(δείτε επισυναπτόμενα αρχεία) με τους δημότες να υποβάλουν προτάσεις για τυχόν ελλείψεις υποδομής μπαίνοντας αυτομάτως στην κλήρωση για τα έπαθλα που είναι δυο ποδήλατα μαζί με τον απαραίτητο εξοπλισμό. 

Στόχος του καθιερωμένου πλέον θεσμού της Εβδομάδας Κινητικότητας είναι η ευαισθητοποίηση -σε πανευρωπαϊκό επίπεδο- των πολιτών και των αρμόδιων αρχών σε θέματα κινητικότητας. Σε αυτό το πλαίσιο οι εισηγήσεις και οι προτάσεις που θα προκύψουν μέσω του διαγωνισμού στην Κύπρο θα κοινοποιηθούν στους Δήμους για τυχόν περαιτέρω αξιοποίηση.

Για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα και μεγαλύτερη συμμετοχή μπορείτε να κοινοποιήσετε και να γνωστοποιήσετε την πραγματοποίηση του διαγωνισμού (στους ακόλουθους ιστότοπους: στα ελληνικά http://a.pgtb.me/S7fjtN, http://a.pgtb.me/qJ2nTk, http://a.pgtb.me/q7GMtbκαι στα αγγλικά http://a.pgtb.me/41jTQJ, http://a.pgtb.me/JzXSvB, http://a.pgtb.me/wJbNT2) στα δικά σας δίκτυα επικοινωνίας με τους δημότες. Ο διαγωνισμός θα είναι σε ισχύ από τις 2 Αυγούστου μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου.

 

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία,

Γραφείο Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου

Αντιπροσωπεία Ευρωπαϊκής Επιτροπής

 

 

Διαβάστε Λεπτομέρειες εδώ