Η Αραδίππου ετοιμάζεται να ζήσει μια από τις κορυφαίες στιγμές των  φετινών πολιτιστικών της δρώμενων. Με την ευκαιρία της πανήγυρης του πολιούχου Αγίου της πόλης, Αποστόλου Λουκά , ο Δήμος Αραδίππου θα πραγματοποιήσει διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις. Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει την Παρασκευή,  17 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 8.30 μ.μ.  στην πλατεία Αποστόλου Λουκά, με επίσημο ομιλητή τον κ. Φώτη Φωτίου, Επίτροπο Προεδρίας για Ανθρωπιστικά Θέματα και Θέματα Αποδήμων. 

Η εκδήλωση η οποία θα είναι λαογραφικού χαρακτήρα, θα περιλαμβάνει  παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια, τσιατιστά και μουσικό παραδοσιακό πρόγραμμα με το μουσικό σχήμα του Κυριάκου Μαππούρα.   

Το Σάββατο 18 Οκτωβρίου θα γίνει μια τριπλή  προβολή (ώρα 1.00 μ.μ., 3.00  μ.μ. και 5.00 μ.μ.) της ταινίας κινουμένων σχεδίων «Εγώ ο απαισιότατος», στο κινηματοθέατρο ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Οι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν το ίδιο βράδυ η ώρα 7.30 μ.μ. με την πραγματοποίηση του καλλιτεχνικού μέρος των εκδηλώσεων στην πλατεία Αποστόλου Λουκά, με απαγγελίες και χορούς από διάφορα σχήματα του Δήμου.

Τις εκδηλώσεις  στηρίζουν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό για όλες τις εκδηλώσεις.

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ