Η τελετή λήξης του τρίτου έτους του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Αραδίππου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015 και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου Αραδίππου.

Εισηγητής της έκτης διάλεξης  θα είναι ο κ. Σταύρος Ζένιος, Καθηγητής Χρηματοοικονομικών στο Πανεπιστήμιο Κύπρου και Πρόεδρος των Πρυτάνεων των Πανεπιστημίων των Ευρωπαϊκών Πρωτευουσών. Θέμα της έκτης και τελευταίας διάλεξης  του Πανεπιστημίου είναι «Κυπριακή Σεισάχθεια : Πού σταματούν τα συνθήματα και πού ξεκινά η πολιτική για αναδιάρθρωση χρεών; » . Στην τελετή λήξης του Πανεπιστημίου θα ακολουθήσει η απονομή των Πιστοποιητικών Παρακολούθησης του 3ου ΄Ετους  Διαλέξεων.

Με την ολοκλήρωση του τρίτου  έτους διαλέξεων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου, ο  Δήμος Αραδίππου υλοποιεί με επιτυχία τον στόχο του να δοθεί η ευκαιρία σε κάθε πολίτη να διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης του και τα ενδιαφέροντα του. Αυτό έχει επιτευχθεί με μια σειρά μορφωτικών μαθημάτων επί διαφόρων αντικειμένων από διαπρεπείς επιστήμονες στο χώρο τους οι οποίοι και πρόσφεραν  έγκυρες,  κατασταλαγμένες γνώσεις αλλά και προβληματισμούς στους συμμετέχοντες.

Συνδιοργανωτής των διαλέξεων του Δήμου Αραδίππου είναι το ΄Ιδρυμα Δημητράκη Κουμανταρή, ενώ Χορηγός Επικοινωνίας το Επικοινωνίας το  Ράδιο EF- EM.   

΄Εναρξη Εγγραφών στις 6.45 μ.μ.