Με μια ολοκληρωμένη πολιτιστική πρόταση ο Δήμος Αραδίππου υποδέχτηκε το φετινό καλοκαίρι,  διοργανώνοντας για ακόμη μια φορά τις  Βραδιές Πολιτισμού που πρόσφεραν στον κόσμο μοναδικές στιγμές χαράς και ψυχαγωγίας.  

Η επίσημη έναρξη των Βραδιών Πολιτισμού 2015 έγινε την 1η Ιουλίου  με τη  θεατρική παράσταση «Η γαουρίτσα μου»», του Αντρέα Κουκίδη, σε σκηνοθεσία Μαριάννας Καυκαρίδου , από το Σατιρικό Θέατρο

Οι εκδηλώσεις συνεχίστηκαν με μια παράσταση Θεάτρου Σκιών από τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους, με τίτλο «Ο Καραγκιόζης τραγουδιστής», στις 2 Ιουλίου.  

Στις 6 Ιουλίου ακολούθησε μια θεατρική βραδιά  με το έργο «Ο Καραγκιόζης στην Αραδίππου»  σε σκηνοθεσία Θέκλας Καρίττεβλη, από το Εφηβικό Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Αραδίππου , ενώ το ίδιο βράδυ η ομάδα  κρουστών οργάνων, του συνδέσμου καταπολέμησης ναρκωτικών Λάρνακας, παρουσίασε ένα μουσικό πρόγραμμα υπό τη διεύθυνση του μουσικοδιδασκάλου Στέφανου Στεφάνου.

Το Φεστιβάλ Θεάτρου  συνεχίστηκε στις 14 Ιουλίου  με τη θεατρική παράσταση του Δημήτρη Ψαθά «΄Ενας βλάκας και μισός»,  σε σκηνοθεσία Μαρίας Γεωργίου Κρασιά, από το Θεατρικό Εργαστήρι Ενηλίκων του Δήμου Αραδίππου.

Στις 16 Ιουλίου ακολούθησε η προβολή  της ταινίας βουβού κινηματογράφου του Τσάρλι Τσάπλιν, «Το χαμίνι».

Μια  εκδήλωση αφιερωμένη στο  ψωμί της Κύπρου είχε τη ευκαιρία  να παρακολουθήσει το κοινό στις 17 Ιουλίου. Η εκδήλωση περιελάμβανε την προβολή ντοκιμαντέρ για το ψωμί, εργαστήρι ζυμώματος ψωμιού και παρασκευή λουκουμάδων και μακαρονιών του χεριού. Παράλληλα,  προσφέρονταν αρτοποιήματα και άλλα παραδοσιακά εδέσματα,  ενώ το πρόγραμμα  εμπλουτίστηκε   από κυπριακούς  παραδοσιακούς χορούς  

Οι Βραδιές συνεχίστηκαν στις 21 Ιουλίου με τη θεατρική παράσταση «Φιλουμένα Μαρτουράνο» του Εντουάρτο ντε Φιλίππο, σε σκηνοθεσία Μαρίας Γεωργίου Κρασιά, από τον  Θεατρικό ΄Ομιλο Κοντεατών και Φίλων Τέρψις.

Οι τίτλοι τέλους  για τις Βραδιές Πολιτισμού  2015  έπεσαν στις 22 Ιουλίου  με την κινηματογραφική ταινία «΄Εχετε μήνυμα στον υπολογιστή σας».

Μέγας Χορηγός των Εκδηλώσεων ήταν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και Xορηγοί ο ΟΠΑΠ Κύπρου και το Water World Themed Water park. Τις Βραδιές στήριξαν  επίσηςτο Πανεπιστήμιο UCLan Cyprus,  η Alpha Bank, η εταιρεία Cyprus Import Corporation Ltd (Mercedes) και η Τράπεζα Κύπρου, ενώ Χορηγός Επικοινωνίας ήταν το Ράδιο EF-EM.

΄Ολες οι εκδηλώσεις ήταν δωρεάν για το κοινό, προσέλκυσαν πλήθος κόσμου και σημείωσαν πρωτοφανή επιτυχία.