Ο Δήμος Αραδίππου επιδιώκοντας την πολιτιστική αναβάθμιση και πληροφόρηση των δημοτών του, συνεχίζει για τέταρτο έτος τη λειτουργία του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Αραδίππου.

Η έναρξη λειτουργίας του τέταρτου έτους θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου.

Εισηγητής της πρώτης διάλεξης θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Γεωργίου, Επιθεωρητής ΜΤΕΕ, MA. BA. (Hons). B TEC NDFS. B TEC RPE. LCF Award. MCSD. Θέμα της πρώτης παρουσίασης είναι «Νέα Επαγγέλματα και Επαγγέλματα του Μέλλοντος».   

Συνδιοργανωτής του Δήμου Αραδίππου είναι το ΄Ιδρυμα Δημητράκη Κουμανταρή, ενώ Χορηγoί  Επικοινωνίας το Ράδιο EF- EMκαι το e-provoli.

Στόχος του Δήμου Αραδίππου είναι να δοθεί η ευκαιρία σε κάθε πολίτη να διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης του και τα ενδιαφέροντα του με μια σειρά μορφωτικών μαθημάτων επί διαφόρων αντικειμένων, από διαπρεπείς επιστήμονες στον χώρο τους και να προσφέρει έγκυρες, κατασταλαγμένες γνώσεις αλλά και προβληματισμούς. 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΙΑ 2015-2016