Η Αραδίππου ετοιμάζεται να ζήσει μια από τις κορυφαίες στιγμές των  φετινών πολιτιστικών της δρώμενων. Με την ευκαιρία της πανήγυρης του πολιούχου Αγίου της πόλης, Αποστόλου Λουκά , ο Δήμος Αραδίππου θα πραγματοποιήσει διάφορες εορταστικές εκδηλώσεις. Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων θα γίνει την Παρασκευή,  16 Οκτωβρίου 2015 και ώρα 8.00 μ.μ.  στην πλατεία Αποστόλου Λουκά, με μια συναυλία με τη Βασιλική  Χατζηαδάμου και τον Μιχάλη Χατζημιχαήλ .    

Το Σάββατο 17 Οκτωβρίου θα γίνει μια διπλή  προβολή (ώρα 3.00 μ.μ. και 5.00 μ.μ.), της ταινίας κινουμένων σχεδίων « Chicken little», στο κινηματοθέατρο ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Το ίδιο βράδυ, η ώρα 8.15, θα πραγματοποιηθεί μία εκδήλωση λαογραφικού χαρακτήρα η οποία θα περιλαμβάνει απαγγελίες,  παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια και τσιατιστά. Την εκδήλωση η οποία θα διεξαχθεί στην πλατεία Αποστόλου Λουκά, θα χαιρετίσει ο  κ. Χρίστος  Μαληκκίδης, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου ΄Αμυνας 

Οι εορτασμοί θα ολοκληρωθούν την επόμενη μέρα, η ώρα 7.45 μ.μ. στην πλατεία Αποστόλου Λουκά με την πραγματοποίηση του καλλιτεχνικού μέρους των εκδηλώσεων. Το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει απαγγελίες από  λαϊκούς  ποιητές  και χορούς από διάφορα σχήματα του Δήμου.

Τις εκδηλώσεις στηρίζουν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας & Πολιτισμού. Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό για όλες τις εκδηλώσεις.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ