Με μεγάλη επιτυχία και με την παρουσία πλήθος κόσμου πραγματοποιήθηκαν οιεορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αραδίππου επ΄ ευκαιρίας της πανήγυρης του πολιούχου Αγίου της πόλης, Αποστόλου Λουκά, οι οποίες κράτησαν τρεις ημέρες.

Η επίσημη έναρξη των εκδηλώσεων έγινε στην πλατεία Αποστόλου Λουκά , με μια συναυλία με τη Βασιλική  Χατζηαδάμου και τον Μιχάλη Χατζημιχαήλ .   

Την επόμενη μέρα ακολούθησε η προβολή  παιδικής ταινίας στο κινηματοθέατρο ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ενώ το ίδιο βράδυ πραγματοποιήθηκε στην πλατεία  Αποστόλου Λουκά μία εκδήλωση λαογραφικού χαρακτήρα η οποία περιλάμβανε απαγγελίες,  παραδοσιακούς χορούς, τραγούδια και τσιατιστά. Την εκδήλωση χαιρέτισε ο  κ. Χρίστος  Μαληκκίδης, Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου ΄Αμυνας. 

Οι εκδηλώσεις ολοκληρώθηκαν την  επόμενη μέρα με την παρουσίαση χορευτικού προγράμματος και  με τη  συμμετοχή διαφόρων τοπικών σχημάτων του Δήμου.

Ο Δήμαρχος Αραδίππου, κ. Ευάγγελος Ευαγγελίδης, στην ομιλία του κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, τόνισε  ότι οι Κύπριοι  διαθέτουν μία  τεράστιας αξίας, παρακαταθήκη πατρογονικής, πνευματικής και πολιτιστικής κληρονομιάς,ενώ  ταυτόχρονα  υπογράμμισε ότι ημαζική παρουσία του κοινού στις λαογραφικές εκδηλώσεις, ενισχύει και προβάλει τον πολιτισμό και την πολύχρονη παράδοση του λαού μας.

Υποστηρικτής των εκδηλώσεων ήταν οι Πολιτιστικές Υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού και η είσοδος ήταν ελεύθερη για το κοινό για όλες τις εκδηλώσεις.