Ο Δήμος Αραδίππου συνεχίζοντας την πολιτιστική αναβάθμιση και πληροφόρηση των δημοτών του, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη,  2 Δεκεμβρίου 2015 και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αραδίππου, την τρίτη διάλεξη του τέταρτου  έτους του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Αραδίππου.

Εισηγητής της τρίτης διάλεξης είναι η Δρ Αρετή Δημοσθένους, Θρησκειολόγος   – Κανονολόγος, Διευθύντρια Ινστιτούτου Ιστορικών Μελετών για την Ειρήνη ενώ το θέμα παρουσίασης είναι «Οι επιδράσεις των σύγχρονων μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη σύγχρονη οικογένεια - Τρόποι δράση και αντίδρασης».

Στόχος του Δήμου Αραδίππου είναι να δοθεί η ευκαιρία σε κάθε πολίτη να διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης του και τα ενδιαφέροντα του με μια σειρά μορφωτικών μαθημάτων επί διαφόρων αντικειμένων, από διαπρεπείς επιστήμονες στον χώρο τους και να προσφέρει έγκυρες, κατασταλαγμένες γνώσεις  και προβληματισμούς.

Συνδιοργανωτής του Δήμου Αραδίππου είναι το ΄Ιδρυμα Δημητράκη Κουμανταρή, και Χορηγoί  Επικοινωνίας το Ράδιο EF- EMκαι το e-provoli.

΄Εναρξη Εγγραφών στις 7.00 μ.μ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ