Ο Δήμος Αραδίππου συνεχίζοντας την πολιτιστική αναβάθμιση και πληροφόρηση των δημοτών του, θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη,  3 Φεβρουαρίου  2016 και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δήμου Αραδίππου, την πέμπτη διάλεξη του τέταρτου  έτους του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Αραδίππου.

Εισηγητής της πέμπτης διάλεξης είναι ο κ. Παύλος Θ. Ιωάννου, Χρηματοοικονομικός  Επίτροπος του Ενιαίου Φορέα Εξώδικης Επίλυσης Διαφορών Χρηματοοικονομικής Φύσεως, Οικονομολόγος και Χρηματοοικονομικός Μελετητής  και το θέμα παρουσίασης είναι «Η διαδικασία αναδιαρθρώσεων μη εξυπηρετούμενων δανείων – Πρακτικές και αποτελέσματα μέχρι σήμερα».

Στόχος του Δήμου Αραδίππου είναι να δοθεί η ευκαιρία σε κάθε πολίτη να διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης του και τα ενδιαφέροντα του με μια σειρά μορφωτικών μαθημάτων επί διαφόρων αντικειμένων, από διαπρεπείς επιστήμονες στον χώρο τους και να προσφέρει έγκυρες, κατασταλαγμένες γνώσεις  και προβληματισμούς.

Συνδιοργανωτής του Δήμου Αραδίππου είναι το ΄Ιδρυμα Δημητράκη Κουμανταρή, και Χορηγoί  Επικοινωνίας το Ράδιο EF- EM και το e-provoli.

΄Εναρξη Εγγραφών στις 7.00 μ.μ.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ