1.    ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΚΑΝΤΙΝΑΣ ΓΗΠΕΔΟΥ

Ο Δήμος Αραδίππου δέχεται προσφορές για ενοικίαση της καντίνας του Δημοτικού Σταδίου. Οι προσφορές πρέπει να φτάσουν στο Κιβώτιο Προσφορών του Δήμου μέχρι την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016 και ώρα 12:00 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα έγγραφα των προσφορών από την Γραμματεία του Δήμου. 

 

2.    ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΤΩΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΗ ΛΕΜΥΘΟΥ

Ο Δήμος Αραδίππου δέχεται προσφορές για τη μεταφορά κατασκηνωτών από τα γραφεία του Δήμου στην κατασκήνωση του Δήμου στη Λεμύθου και αντίστροφα. Οι προσφορές πρέπει να τοποθετηθούν στο κουτί προσφορών μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 και ώρα 12:00 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα έγγραφα των προσφορών από την Γραμματεία του Δήμου.

 

3.    ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΓΟΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ «ΣΟΦΙΑΣ ΚΑΙ ΙΩΑΝΝΑΣ ΞΙΟΥΡΟΥΠΠΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ ΣΤΗΝ ΛΕΜΥΘΟΥ

Ο Δήμος Αραδίππου ζητεί προσφορά για σύναψη σύμβασης με σκοπό την τροφοδοσία και αγορά εργασίας για καθαριστή και βοηθό κουζίνας στην κατασκήνωση «Σοφίας και Ιωάννας Ξιούρουππα» στη Λεμύθου. Οι προσφορές πρέπει να τοποθετηθούν στο κουτί προσφορών μέχρι την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016 και ώρα 12:00 μ.μ. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προμηθευτούν τα έγγραφα των προσφορών από την Γραμματεία του Δήμου.