Η τελετή λήξης του πέμπτου έτους του Ελεύθερου Πανεπιστημίου του Δήμου Αραδίππου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 1η Μαρτίου 2017 και ώρα 7.30 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημοτικού Μεγάρου Αραδίππου.
 
Εισηγήτρια της έκτης διάλεξης θα είναι η Δρ Ιωαννίδου ΄Ελενα, Επίκουρη Καθηγήτρια στη Διδακτική της Γλώσσας / Κοινωνιογλωσσολογία του Τμήματος Επιστημών της Αγωγής του Πανεπιστημίου Κύπρου. Θέμα της έκτης και τελευταίας διάλεξης του Πανεπιστημίου είναι «Δημιουργώντας ένα δυναμικό γλωσσικό και κειμενικό περιβάλλον για τα παιδιά. Πρακτικές γραμματισμού και λόγου στο σπίτι». Στην τελετή λήξης του Πανεπιστημίου θα ακολουθήσει η απονομή των Πιστοποιητικών Παρακολούθησης του 5ου ΄Ετους Διαλέξεων.
 
Με την ολοκλήρωση του πέμπτου έτους διαλέξεων του Ελεύθερου Πανεπιστημίου, ο Δήμος Αραδίππου υλοποιεί με επιτυχία τον στόχο του να δοθεί η ευκαιρία σε κάθε πολίτη να διευρύνει τους ορίζοντες της σκέψης του και τα ενδιαφέροντα του. Αυτό έχει επιτευχθεί με μια σειρά μορφωτικών μαθημάτων επί διαφόρων αντικειμένων από διαπρεπείς επιστήμονες στο χώρο τους οι οποίοι και πρόσφεραν έγκυρες, κατασταλαγμένες γνώσεις αλλά και προβληματισμούς στους συμμετέχοντες.
 
Συνδιοργανωτής των διαλέξεων του Δήμου Αραδίππου είναι το ΄Ιδρυμα Δημητράκη Κουμανταρή, ενώ Χορηγός Επικοινωνίας το ΡΙΚ.
 
΄Εναρξη Εγγραφών στις 7.00 μ.μ.