ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ 1Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΕΞΥΠΝΗ ΠΟΛΗ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ - ΠΑΙΔΕΙΑ 2017

«Έξυπνα Εκπαιδευτικά Εργαλεία για

Νεανική Επιχειρηματικότητα Έξυπνων Πόλεων»

 

Ο Δήμος Αραδίππου στα πλαίσια του Κοινωνικού Έργου του Ευρωπαϊκού Επενδυτικού Έργου  «Έξυπνη Πόλη Αραδίππου» και σε συνεργασία με το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο και την Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα ως ευγενικό χορηγό, σας προσκαλεί στην 1η Εκπαιδευτική Έκθεση «Έξυπνη Πόλη Αραδίππου – Παιδεία» με θέμα: «Έξυπνα Εκπαιδευτικά Εργαλεία για Νεανική Επιχειρηματικότητα Έξυπνων Πόλεων».

Η προσπάθεια αυτή με επίκεντρο την πόλη της Αραδίππου είναι καινοτόμος σε ευρωπαϊκό επίπεδο και στοχεύει στην σύγχρονη Εκπαίδευση την Κοινωνική Ευημερία, την Οικονομική Ανάπτυξη και την Προστασία του Περιβάλλοντος.

Τα Έξυπνα Εκπαιδευτικά Εργαλεία που θα παρουσιαστούν, περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ρομποτικές εφαρμογές, τρισδιάστατη εκτύπωση και εργαλεία διοίκησης έργων σε περιβάλλον cloud και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε εκπαιδευτικές δράσεις που θα αναπτύσσουν τη Νεανική Επιχειρηματικότητα Έξυπνων Πόλεων.

Τα εργαλεία αυτά θα παρουσιαστούν από τις εταιρείες: Microsoft, Engino και Kyocera.

H Έκθεση θα πραγματοποιηθεί το πρωί της Τρίτης 28 Φεβρουαρίου 2017 και θα φιλοξενείται στο Β’ Δημοτικό Σχολείο Αραδίππου.

Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα τελεστούν από τον Δήμαρχο Αραδίππου κ. Ευάγγελο Ευαγγελίδη.

Απώτερος στόχος της Έκθεσης είναι μέσα από Ευρωπαϊκά Προγράμματα και αντίστοιχες χορηγίες να αγορασθούν Εκπαιδευτικά Εργαλεία Έξυπνων Πόλεων ως Κοινωνική Προσφορά του Δημαρχείου στην Παιδεία της Αραδίππου.