Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι φετινές Βραδιές  Πολιτισμού  του Δήμου Αραδίππου. Την Τρίτη 11 Ιουλίου η Δημοτική Χορωδία Αραδίππου θα παρουσιάσει τη μουσική εκδήλωση «Κάπου βραδιάζει», ενώ την Τετάρτη 12 Ιουλίου θα γίνει προβολή της ελληνικής κινηματογραφικής ταινίας «Μερικοί το προτιμούν κρύο».

«Οι τρίπλαροι τζιαι ο δράκος της Μηλιάς» είναι η θεατρική παράσταση η οποία θα παρουσιάσει το Θέατρο «Αντίλογος» την Πέμπτη 13 Ιουλίου. Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με την  κυπριακή  παραδοσιακή  βραδιά «Των πρωτινών οι ρίζες» , η οποία θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Ιουλίου σε συνεργασία με το ίδρυμα «Ανδρέας Μαππούρας». Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει τσιατιστά και τραγούδια από το συγκρότημα  του Κυριάκου Μαππούρα και από Αραδιππιώτες και άλλους λαϊκούς ποιητές. Οι κινηματογραφικές ταινίες θα προβληθούν στο Κινηματοθέατρο ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ενώ οι υπόλοιπες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο λαογραφικό μουσείο «Κώστας Καϊμακλιώτης». Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν  στις  8.30 μ.μ.

Μεγάλοι χορηγοί των εκδηλώσεων είναι η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα και ο ΟΠΑΠ Κύπρου και χορηγοί η Τράπεζα Κύπρου, η εταιρεία TGI FRIDAYS και το Δικηγορικό γραφείο Γιώργος Α. Βασιλείου ΔΕΠΕ.  

΄Ολες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό.