Με αμείωτη επιτυχία  συνεχίζονται οι φετινές Βραδιές  Πολιτισμού  του Δήμου Αραδίππου. Τη Δευτέρα 17 Ιουλίου  το Θέατρο ΣΚΑΛΑ θα παρουσιάσει τη θεατρική παράσταση του Δημήτρη Ψαθά «Φον Δημητράκης», στα πλαίσια του Φεστιβάλ  Θεάτρου. 

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν με την προβολή της ελληνικής κινηματογραφικής ταινίας «Κάτι να καίει» την Τρίτη 18 Ιουλίου.

Οι τίτλοι τέλους για τις Βραδιές Πολιτισμού 2017 θα πέσουν την Παρασκευή 21 Ιουλίου με τη θεατρική παράσταση «Μικροί Φαρισαίοι» του Δημήτρη Ψαθά από τον Θεατρικό ΄Ομιλο Κοντεατών και Φίλων ΤΕΡΨΙΣ. Σημειώνεται ότι η θεατρική παράσταση «΄Ωρα καλή» η οποία ήταν προγραμματισμένη για τις 19 Ιουλίου, έχει ακυρωθεί λόγω τεχνικού κωλύματος. 

Οι κινηματογραφικές ταινίες θα προβληθούν στο Κινηματοθέατρο ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ενώ οι υπόλοιπες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στο λαογραφικό μουσείο «Κώστας Καϊμακλιώτης». Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν  στις  8.30 μ.μ.

Μεγάλοι χορηγοί των εκδηλώσεων είναι η Συνεργατική Κεντρική Τράπεζα και ο ΟΠΑΠ Κύπρου και χορηγοί η Τράπεζα Κύπρου, η εταιρεία TGI FRIDAYS και το Δικηγορικό γραφείο Γιώργος Α. Βασιλείου ΔΕΠΕ.  

΄Ολες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό.