ΒΟΗΘΟΣ (ΤΕΧΝΙΚΟΣ) ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ – ΔΙΠΛΩΜΑ

https://www.intercollege.ac.cy/el/texnikos-farmakeiou/

Επικοινωνούμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε ότι το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 το Intercollege θα προσφέρει  έναν αριθμό υποτροφιών.

Οι υποτροφίες αυτές θα καταστήσουν τις σπουδές εφικτές, ιδιαίτερα αν ληφθεί υπόψην, πρώτον, ότι τα δίδακτρα του Intercollege έχουν ήδη μειωθεί δραστικά και δεύτερον ότι οι φοιτητές που πληρούν τα κριτήρια του κράτους θα δικαιούνται και κρατική χορηγία.

Οι οκτώ υποτροφίες οι οποίες θα προσφερθούν το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 αφορούν το πρόγραμμα σπουδών ΒΟΗΘΟΣ (ΤΕΧΝΙΚΟΣ) ΦΑΡΜΑΚΕΙΟΥ – ΔΙΠΛΩΜΑ, (Δίδακτρα μετά την υποτροφία €3468) και θα ισχύουν για το πρώτο ακαδημαϊκό έτος φοίτησης, εφόσον αυτή θα θεωρηθεί ως πλήρης (full time).

Οι εγγραφές για τις υποτροφίες αυτές θα ισχύουν μέχρι και τις 15/09/2017.

Παρακαλούμε να ενημερώσετε το προσωπικό και τους συνεργάτες σας  για τις πιο πάνω υποτροφίες. 

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να επικοινωνήσουν  με το Γραφείο Εισδοχής Φοιτητών του Intercollege Λευκωσίας και να αιτηθούν την συγκεκριμένη υποτροφία.

Το κριτήριο παραχώρησης των υποτροφιών αυτών θα είναι η οικονομική κατάσταση των αποφοίτων και ο γενικός βαθμός απολυτηρίου, όπως επίσης ενδεχόμενη εργασιακή εμπειρία στο αντικείμενο σπουδών.

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τηλ.: 22842500, Τηλ.: 22842573, Φαξ: 22842555,
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.