Ο κύκλος των εορταστικών εκδηλώσεων συνεχίζεται  την Τρίτη  26 Δεκεμβρίου, η ώρα 9.30-13.00 στη Φάτνη του μικρού Χριστού (Λεωφ. Αρχ. Μακαρίου Γ΄89), τα παιδιά θα μπορούν να διασκεδάσουν με τους τάρανδους και τα ξωτικά. Το χριστουγεννιάτικο τρενάκι θα περιμένει όλους, μικρούς και  μεγάλους, για βόλτες σε κεντρικούς δρόμους, ο ΄Αη Βασίλης θα χαρίζει ζαχαρωτά, ποπ κορν και μαλλί της γριάς, ενώ η  κυρά Αι – Βασίλαινα θα κάνει στα μικρά παιδιά προσωπογραφίες. Οι μικροί  δημότες θα μπορούν να διασκεδάσουν στο ζαχαρόσπιτο, να θαυμάσουν τη γυναίκα του ΄Αη Βασίλη να ετοιμάζει κουλουράκια και να παρακολουθήσουν μια παράσταση από ταχυδακτυλουργό. Η ίδια εκδήλωση με το τρενάκι θα συνεχιστεί η ώρα 14.00 – 16.30 στην περιοχή Κρασά (Καμάρες), στην συμβολή των οδών Καλύμνου & Μιχαήλ Ζένιου.

Οι εκδηλώσεις θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, η  ώρα 13.00 και 15.00 και 17.00 με μια τριπλή προβολή της παιδικής κινηματογραφικής ταινίας  «Η μπαλαρίνα και ο μικρός εφευρέτης»,  στο κινηματοθέατρο ΚΑΛΛΙΘΕΑ.  

Στόχος του Δήμου Αραδίππου είναι να μαγέψει τα παιδιά και να  ξαναδώσει στους ενήλικες το βλέμμα της παιδικής ξεγνοιασιάς. ΄Ολες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ<

 

201712train

 

201712BALLERINA