Εισαγωγικά

Ο νέος αυτός θεσμός σκοπό έχει τη βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών που προσφέρει ο Δήμος προς τους δημότες σε όλα τα επίπεδα. Ήδη έχει στηθεί ο μηχανισμός και βρίσκεται σε δοκιμαστική λειτουργία. Η κανονική λειτουργία του για εξυπηρέτηση του κοινού άρχισε τον Ιούνιο του 2012.

Το Γραφείο είναι πλήρως μηχανογραφημένο και διαθέτει αναβαθμισμένο τηλεφωνικό κέντρο, ώστε όλες οι εισηγήσεις, απορίες ή παράπονα των δημοτών να καταγράφονται από λειτουργό του Δήμου, να καταχωρούνται και να διοχετεύονται ηλεκτρονικά στα αρμόδια Τμήματα για διεκπεραίωση.

Πώς λειτουργεί

Αν επιθυμείτε να πάρετε πληροφορίες για οποιοδήποτε θέμα αφορά τον Δήμο Αραδίππου ή να υποβάλετε παράπονο ή εισήγηση, μπορείτε να απευθυνθείτε στο Γραφείο Εξυπηρέτησης του Δημότη για να πάρετε την πληροφορία που ζητάτε ή να υποβάλετε το παράπονο ή την εισήγησή σας. Οι τρόποι με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε είναι:

  • Τηλεφωνικώς στον αριθμό 24811091
  • Με φαξ στον αριθμό 24811080
  • Με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Λειτουργός του Δήμου θα απαντήσει στο τηλεφώνημά σας και, αν μπορεί, θα σας δώσει απάντηση αμέσως. Αλλιώτικα θα πάρετε απάντηση το συντομότερο με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχατε επικοινωνήσει εσείς με τον Δήμο.   

Μέσα από το μηχανογραφημένο σύστημα στο οποίο καταχωρείται το αίτημά σας δρομολογείται στο αρμόδιο Τμήμα του Δήμου για διεκπεραίωσή του.

Το σύστημα κρατά στατιστικά στοιχεία των αιτημάτων, παραπόνων κλπ, ώστε να εύκολος ο έλεγχος της έγκαιρης ανταπόκρισης των Τμημάτων του Δήμου σ’ αυτά. Στο τέλος κάθε έτους θα μπορεί να υποβάλλεται ετήσια έκθεση του Δήμου και να γίνεται ποιοτική αξιολόγηση για τις ανάγκες των δημοτών και την αποτελεσματικότητα της Υπηρεσίας.