ΕΧΕΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΤΕΙ Η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

 

Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης ο Δήμος Αραδίππου δημιούργησε το Κοινωνικό Παντοπωλείο το 2013.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο δέχεται τρόφιμα ρουχισμό και έπιπλα.  Οι εθελοντές οι οποίοι προσφέρουν αφειδώλευτα από το χρόνο τους διεκπεραιώνουν όλη την εργασία που χρειάζεται το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Τα οικονομικά κριτήρια είναι εκείνα που καθορίζουν την παροχή βοήθειας από το Κοινωνικό Παντοπωλείο. Με βάση κυβερνητική απόφαση, ο Επίτροπος Εθελοντισμού προέβη στην ετοιμασία ενός ενιαίου μηχανογραφημένου προγράμματος, στο οποίο δόθηκε το όνομα ¨Αρωγή¨, και στο οποίο καταχωρούνται όλα τα στοιχεία των αιτητών μέσω των κοινωνικών παντοπωλείων παγκύπρια.  Για την υλοποίηση του εν λόγω σχεδίου ετοιμάσθηκε νέο έντυπο αίτησης για παροχή βοήθειας το οποίο συμπληρώνεται από όλους τους αιτητές.

Πραγματοποιούνται διάφορες εκδηλώσεις για τη συλλογή τροφίμων και χρημάτων.  Τα δέματα παραδίδονται στους δικαιούχους την Παρασκευή και παραλαμβάνονται τρόφιμα και άλλα είδη την Πέμπτη από  τις  9.00 – 12.00 πμ.

Ο Δήμος Αραδίππου, κάνει έκκληση στους δημότες του όπως συνεχίσουν να προσφέρουν τρόφιμα ή και εισφορές για τη συνέχιση του έργου που επιτελείται.

Τηλέφωνα επικοινωνίας 24811083