Φίλες και φίλοι,

mayor evangelidesΈνας σύγχρονος Δήμος μπορεί να ανταποκριθεί με αμεσότητα και επάρκεια στις ανάγκες των δημοτών του, όταν αξιοποιεί τις δυνατότητες που προσφέρει η τεχνολογία. Το διαδίκτυο, ως ένα πολυσύνθετο εργαλείο επικοινωνίας, μας δίνει τη δυνατότητα για έναν ελεύθερο και ειλικρινή διάλογο. Μας δίνει τη δυνατότητα γιαπλήρη ενημέρωση και ουσιαστική εξυπηρέτηση των δημοτών μας, αλλά και όλων των χρηστών του διαδικτύου που θα αναζητήσουν πληροφόρηση για τον Δήμο μας.

Με την ιστοσελίδα μας, φιλοδοξούμε να καταστήσουμε την επικοινωνία με τους δημότες μας πιο άμεση, πιο συχνή και πιο αποτελεσματική. Φιλοδοξούμε να δημιουργήσουμε ένα ανοικτό «παράθυρο» αμφίδρομης επικοινωνίας και ενημέρωσης.

Σας καλωσορίζω στην ιστοσελίδα του Δήμου Αραδίππου και σας εύχομαι μια ευχάριστη πλοήγηση.

Είμαστε έτοιμοι να ακούσουμε τις εισηγήσεις, τους προβληματισμούς και την κριτική σας, τόσο για την ιστοσελίδα όσο και για κάθε ζήτημα που απασχολεί τον Δήμο και τους δημότες μας.

Δέσμευσή μας είναι ότι ο «ηλεκτρονικός δήμος» θα αναβαθμίζεται διαρκώς, ούτως ώστε να είναι σε θέση να καλύπτει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών για τους δημότες μας.

 

Φιλικά,

Ευάγγελος Ευαγγελίδης

Δήμαρχος Αραδίππου