Πιστός στο καθιερωμένο του ραντεβού ο Δήμος Αραδίππου υποδέχεται και  το φετινό καλοκαίρι τις  Βραδιές Πολιτισμού. Η  έναρξη  των  εκδηλώσεων  θα  πραγματοποιηθεί  την Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021  με το μουσικοθεατρικό δρώμενο του Λάρκου Λάρκου «Η 9η Ιουλίου 1821 εν Λευκωσία Κύπρου – Η Χιώτισσα εν Λεμεσώ 1821»,.  Την έναρξη του φεστιβάλ θα κηρύξει και θα χαιρετίσει η κα Βασιλική Αναστασιάδου, Μέλος της Επιτροπής Δημόσιας Υπηρεσίας. Στην παράσταση η οποία είναι αφιερωμένη στον  Βασίλη Μιχαηλίδη, συμμετέχουν οι Λάρκος Λάρκου, Πατήρ Νικόλαος Λυμπουρίδης, Μιχάλης Χατζημιχαήλ, Μιχάλης Ττερλικάς, Γιάννα Λευκάτη και ΄Αντρια Δημητρίου.

Οι εκδηλώσεις θα συνεχιστούν στις 12 Ιουλίου με μια διπλή παράσταση θεάτρου σκιών από τον Χαράλαμπο Χαραλάμπους με το έργο «Ο Καραγκιόζης γιατρός για τον κορονοϊό». Στις 13 και 14 Ιουλίου το ΣΑΤΙΡΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ θα παρουσιάσει τη θεατρική  παράσταση του Μιχάλη Ττερλικκά «Για της Μαρουλλούς τ΄αμμάθκια».

Το θεατρικό έργο «Οι Πανωχωρίτισσες Νο2» θα παρουσιάσει η θεατρική ομάδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ στις 19 Ιουλίου. Οι  Βραδιές Πολιτισμού θα ολοκληρωθούν με την κυπριακή ηθογραφία  «Η αγάπη της Μαρικκούς» από το ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΑΛΑ στις 23 Ιουλίου.  

Όλα τα δρώμενα θα πραγματοποιηθούν στο υπαίθριο αμφιθέατρο του Λυκείου Αραδίππου «Τάσος Μητσόπουλος». Οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν για το κοινό, αλλά με υποχρεωτική προκράτηση θέσεων. Για περεταίρω λεπτομέρειες και οδηγίες για την προκράτηση θέσεων το κοινό μπορεί να ενημερώνεται στο τηλέφωνο 24811037 μεταξύ των ωρών 12.00-15.00 σε εργάσιμες ημέρες.  

 202107cultural1

 

202107cultural2

Λεπτομέρειες